Ingredienser: Nitritsalt(E250) (0,06%), salt, rörsocker, lökpulver, rökt paprika, svartpeppar, vitlökspulver, chilipulver.
Förvaring: Torrt, mörkt och svalt.
Näringsvärde per 100 g:
Energi 1298 kJ/307 kcal
Fett 2,3 g
– varav mättat fett 0,5 g
Kolhydrater 59 g
– varav sockerarter 48 g
Fiber 6,3 g
Protein 8,9 g
Salt 10,3 g
Ursprung: Tyskland.
Instruktioner:
1 kg skivat nötkött (eller viltkött)
0,3 dl kryddblandning
1 dl Sojasås
2 matskedar worcestershiresås
Blanda kryddblandning, sojasås och worcestershiresås och häll över det i en bunke tillsammans med det skivade köttet. Marinera i 8-12 timmar i kylskåp så att köttet blir ordentligt smaksatt. När du är redo att tillaga, placera köttet i ugn, torkugn eller rökskåp i 4-6 timmar.
Jaktförpackingar är platsen för dig som jägare där du införskaffar allt från process till förpackning för att ta hand om jaktbytet efter en lyckad jakt. Våra produkter gör det möjligt för dig att förädla köttet med samma finess och kvalité som de stora matproducenterna.
© 2024 Jaktförpackningar