Finnvacum kryddblandning beef jerky hot & smoky 100g

Välbalanserad kryddblandning för tillverkning av torkat kött.


 


Ingredienser: Nitritsalt(E250) (0,06%), salt, rörsocker, lökpulver, rökt paprika, paprika, svartpeppar, vitlökspulver, chilipulver, habanero, citrongräs.
Förvaring: Torrt, mörkt och svalt.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 1266 kJ/300 kcal
Fett 3,2 g
– varav mättat fett 0,6 g
Kolhydrater 57 g
– varav sockerarter 47 g
Fiber 6,2 g
Protein 8 g
Salt 9,7 g

Ursprung: Tyskland.
Instruktioner: 
1 kg skivat nötkött (eller viltkött) * Ingår ej
0,3 dl Finnvacum kryddblandning beef jerky hot & smoky
1 dl Sojasås * Ingår ej
2 matskedar worcestershiresås * Ingår ej
1-2 teskedar tabasco habanero * Ingår ej

Blanda kryddblandning, sojasås, worcestershiresås och tabasco och häll över det i en bunke tillsammans med det skivade köttet. Marinera i 8-12 timmar i kylskåp så att köttet blir ordentligt smaksatt. När du är redo att tillaga, placera köttet i ugn, torkugn eller rökskåp i 4-6 timmar och tillaga i en ugnstemperatur på 73-80 ºC.

Relaterade produkter

Jaktförpackingar är platsen för dig som jägare där du införskaffar allt från process till förpackning för att ta hand om jaktbytet efter en lyckad jakt. Våra produkter gör det möjligt för dig att förädla köttet med samma finess och kvalité som de stora matproducenterna.

Läs mer
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Nets

© 2025 Jaktförpackningar