Finnvacum fårfjälster 24/26 10 meter

Används som skinn vid tillverkning av korv. Tillverkad i Europa.


 


Fårfjälster används vid tillverkning av lite smalare korvar såsom kabanoss, lammkorv, wienerkorv och ölkorv. Korv gjord med fårfjälster går bra att tillaga genom att torka, röka, koka, grilla eller steka. Skinnet är ätbart oavsett tillagningsmetod. Fårfjälster levereras i försluten plastburk i saltlag och är ingen fara att skickas med vanlig försändelse. Efter uthämtning av leverans ska produkt förvaras i kylskåp eller frys.

Ingredienser: naturfjälster från får, vatten och salt.
Förvaring: Kylvara, högst + 8°C.
Går även att frysa in för ännu längre hållbarhet.

Näringsvärde per 100 g:
Energi 230,4 kJ/54,3 kcal
Fett 0,3 g
– varav mättat fett 0,1 g
Kolhydrater 0,0 g
– varav sockerarter 0,0 g
Protein 12,9 g
Salt 15,9 g

Ursprung: Irland.
Instruktioner: Används som skinn vid tillverkning av korv. Blötlägg fjälstret 1-2 timmar innan användning. Skölj sedan ur det  ordentligt med rinnande vatten. 10 meter räcker till ca 4 kg. Korvhornets storlek bör ligga runt 10–12 mm för bästa fyllnadsresultat.



Relaterade produkter

Jaktförpackingar är platsen för dig som jägare där du införskaffar allt från process till förpackning för att ta hand om jaktbytet efter en lyckad jakt. Våra produkter gör det möjligt för dig att förädla köttet med samma finess och kvalité som de stora matproducenterna.

Läs mer
Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Payson Payment with Swish

© 2024 Jaktförpackningar